Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
8

Het contact verliep prettig en we zijn goed geadviseerd. Wat ons betreft is deze makelaar aan te raden. Vriendelijk, duidelijk en deskundig!

Anoniem
10

Zowel Erik als Linda staan achter jouw belangen. Enthousiast, eerlijk, open en oplossingsgericht en een boel kennis zij een paar termwoorden die bij deze makelaars passen.

Wilma Terburg
9

Er was direct een klik met de makelaar. Houd zich aan duidelijke gemaakte afspraken en klantvriendelijkheid is top👍 Deze makelaar gaat helemaal voor je. Super.

Mevr. Anny de Hoop
9

Vanaf de kennismaking verliep ons contact heel erg prettig! Wij voelden dat de makelaar empathie voor ons en voor ons huis had. Haar optreden was zodanig dat we vol vertrouwen ons kostbaarste bezit, t.w. ons huis, bij hen in de verkoop wilden doen. De communicatie onderling tussen de beide makelaars en onszelf was uitstekend! Hun deskundigheid en meedenken met ons verdient alle lof. Wij kunnen het Makelaarskantoor Hup en Fidom in Meppel dan ook van harte aanbevelen!

Mevr. JanenHenny Petter
9

We hebben bij een vorige aankoop ook al gebruik gemaakt van de deskundigheid van Hup en Fidom makelaars in Meppel en dan met name van Erik Siepel. Net als de vorige keer is alles super strak verlopen en zijn wij heel blij dat de verkoop zo snel is gegaan zonder dat er veel moeite voor hoefde te gebeuren. Een aanrader om bij deze makelaar en met name met Erik Siepel een onroerend goed te kopen/verkopen.

Thea Geervliet
10

Open en eerlijke mensen! Daar hebben wij vertrouwen in.

Anny de Hoop
9

Wij zijn heel tevreden over de gang van zaken tot nu toe. Het contact is prima en de presentatie is compleet en ziet er goed uit!

Dhr. de Vries
9

Het contact met de Makelaar verliep erg prettig. Gemotiveerd team. Kortom uitstekend. Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar en zullen hem zeker bij anderen aanbevelen.

Mary Gruppen
9

Er wordt ruim de tijd genomen om alles te bespreken. Vriendelijk en correct.

Wiet Vaartjes
8

Vriendelijke en correcte wijze van omgaan met elkaar. Ruim de tijd genomen voor uitleg etc.

Anoniem
9

Erik neemt de tijd voor je, is duidelijk, proactief en regelt de zaken zoals je dat mag verwachten van een goede makelaar. Erik is deskundig en betrouwbaar. Hup en Fidom is goed bereikbaar. Linda is enthousiast en door de korte lijnen binnen kantoor net zo goed op de hoogte als Erik zelf.

Theo Jansen
8

Comfortabele gesprekken gehad. Geen flauwekul maar realistisch.

Yvonne De Vries
9

Zeer tevreden met de gang van zaken tot nu toe. Ook de positieve benadering

Dhr. Akse
9

Prima service en heel begripvol en menselijk. Goede begeleiding en staat je goed te woord. Prima en aardige mensen. Een aanrader.

Bert Dikken
10

Prettige samenwerking, Erik komt integer en vriendelijk over en met een goede kijk op de zaken.

Irma Dorenstouter
10

Prettig makelaarskantoor waar zowel de makelaar als de assistent makelaar mij altijd goed en vriendelijk te woord staan. Afspraken worden prima nagekomen.

Fenna Koster
8

persoonlijk contact was prima en snelle afhandeling van zaken

Robert Knegt
8

top

Anoniem
9

Van begin tot aan het eind goed begeleid en geinformeerd over de te volgen stappen. Ook bij onverwachte, niet gebruikelijke zaken, meedenkend en adviserend. Altijd goed bereikbaar. Een goed ingeschatte verkoopwaarde, resulteerde in een zeer snelle verkoop! Erik: Bedankt!!

Gertjan van Helden
8

Makelaar is zelfverzekerd, niet te veel bla bla en bovendien Enthousiast !!

Eilander
9

Snelle afhandeling.vlot reageren, huiswerk goed gedaan, duidelijke afspraken,

Gerwin Booij
10

Onze woning is vrijwel zeker al verkocht voordat deze op Funda komt... Voor onze regio uniek. Mooi dat er heel snel geschakeld kon worden om de verkoopinformatie af te stemmen en in de markt te zetten.

Jan Akse
9

Voel me goed bij deze makelaar. begripvol en menselijk. Heb ik een vraag, dan word ik spoedig terug gebeld voor het antwoord. Heb hier vertrouwen in.

Anoniem
9

We hebben de samenwerking met Erik Siepel als prettig ervaren. Erik kwam op ons over als een deskundig makelaar met kennis van de omgeving. De onderhandelingen liepen in het begin wat stroef maar we zijn er uiteindelijk goed uitgekomen met de verkopende partij. We zouden Erik dan ook zeker aanraden als makelaar.

Anoniem
9

Erik Siepel is een rustige, betrouwbare makelaar die aandacht heeft voor de ander. Hij neemt zijn vak, mij als verkoper, en ook de potentiele koper zeer serieus. Zo was hij steevast iets te vroeg als er een bezichtiging was zodat de potentiele koper door hem ontvangen werd. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Na de bezichtiging werd ik steevast gebeld met de eerste indruk en later werd ik gebeld als er iets te melden was. Korte lijnen, klantvriendelijke houding en alert. Prettige eigenschappen in zo'n traject

Anoniem
10

Zeer deskundige makelaar met veel kennis over de lokale markt. Betrokken en actief. Wij zullen hem zeker aanraden bij vrienden en familie.

Anoniem
9

Prima makelaar, hij heeft kennis van zaken. Heel prettig in de omgang. Goed bereikbaar. Adequate afhandeling bij vragen en een goede terugkoppeling!

Anoniem
10

Gedegen vakkennis, klant gericht, zeer goede communicatie, ook voor-en na bezichtiging van woning. Assistentie met aanvragen energielabel. Prettige omgangsvormen .

Anoniem
10

Deskundige en betrouwbare makelaar. We zijn zeer tevreden over de voortgang en afwikkeling van de verkoop van onze woning!

Veldman
8

No nonsens en heel toegankelijk. Representatief en betrouwbaar.

Heeringa
8

Goede service, correcte behandeling van de vragen, actief bij bezichtigingen

Anoniem
9

Wij hebben onze makelaar, Erik Siepel als zeer kundig en prettig ervaren. Iemand die een stapje extra wil doen. De communicatie verliep prettig, snelle bereikbaarheid en ook correct in het terugbellen. Wij kijken zeer tevreden terug op deze samenwerking.

Anoniem
8

Dhr Siepel had een fijne en persoonlijke benadering die ik erg prettig vond. In overlegsituaties altijd goed op de hoogte van 'de markt'.

Anoniem
9

De samenwerking met de heer Siepel was goed en prettig. De heer Siepel is zeer prettig in contact. Ook heeft zijn deskundig advies er voor gezorgd dat wij onze woning voor een goede prijs hebben kunnen kopen. Mochten wij in de toekomst onze woning weer willen verkopen zouden wij zonder twijfel ons weer richten tot deze makelaar.

Hans van Hijkoop
9

Super foto preventative

a smit
8

goed geinformeerd

Anoniem
10

Van kop tot staart, Erik zorgt voor een goede begeleiding van de verkoop van je huis. Duidelijk, realistisch, kundig en heeft een goed verhaal. Zeer positieve ervaring.

Anoniem
9

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig, zéér actief ook naar potentiële kopers. Wij hebben 35 bezichtigingen van onze woning gehad, waarbij onze makelaar uitstekend gefunctioneerd heeft, zo vernamen wij van verscheidene kanten

Anoniem
8

Ik heb de samenwerking met de makelaar van Hup en Fidom als zeer prettig ervaren. Hij was zeer correct in de communicatie; reageerde altijd direct op telefoontjes of vragen die ik had. Hij voerde een actief beleid richting potentiele kopers. Hij vroeg bij belangstellenden ook naar de redenen waarom ze juist niet verder wilden met dit pand. Dit gaf ons als verkopers informatie over wat we eventueel nog konden verbeteren aan het huis, zodat het aantrekkelijker zou worden. Prettig dat er niet nog allerlei "bijkomende kosten" opgevoerd werden. Minpunt: slordig taalgebruik en schrijffouten in de officiële documenten.

J. Vrijenhoek
9

Transparant en oog voor de cliënt

Ferry Heitkonig
9

Prima

anoniem
9

Hebben net ons huis in de verkoop. Maar tot nu toe erg tevreden.

Anoniem
8

De verleende expertise en advies om het huis te verkopen is door de makelaar naar ons gevoel goed behartigd. De rust en stijl van communiceren is plezierig waardoor de onderhandeling met koper goed en naar tevredenheid is verlopen. We zullen de makelaar zeker aanbevelen bij bekenden als het gaat om verkoop van huizen. Met vriendelijke groet, Hendrik

Anoniem
10

Betrokken makelaar die weet waar hij over praat. Goede communicatie en denkt mee.

Anoniem
8

geen toevoegingen

Henk Veldman
8

Integer en vakkundig. Misschien iets meer flair tonen.

8

Lastig, Ik ben pas net bezig. Over enkele maanden kan ik een beter beeld geven. Eerste indruk is goed.

Anoniem
9

Zeer prettige makelaar in de omgang. duidelijke communicatie, geen verborgen clausules. werkt snel en betrouwbaar. uitstekende bereikbaarheid zowel via de telefoon als mail als via de whats ap.

8

Tot nu toe, efficient, vriendelijk en mee denkend. Nu nog het huis aan de man brengen.

Anoniem
8

Heel belangrijk vind ik 't of het klikt. Belangrijk is het kritisch meedenken en de dienstbaarheid en het kunnen vertrouwen op de makelaar. Al deze elementen vonden we terug bij Erik Siepel

Terug
Recent bekeken