Omschrijving

In het hart van het dorp Noordscheschut, op loopafstand van alle elementaire voorzieningen waaronder een supermarkt en bakker, zeer comfortabel, ruim bemeten en prachtig gelegen APPARTEMENT (grootste type binnen dit complex) met een BALKON OP HET ZUIDEN. Het appartement is onderdeel van het complex "De Schutsborgh" waarin zich in totaal 33 appartementen bevinden en ligt op steenworp afstand van de Hoogeveense Vaart.

INDELING: ruime entree met garderobe-nis, toilet (hang) uitgevoerd in lichte kleurstelling met fonteintje, ruime woonkamer met toegang tot het op het zuiden gelegen balkon en open trap naar de verdieping, open keuken met keurige keukenopstelling voorzien van enige inbouwapparatuur, bijkeuken/berging, hoofdslaapkamer (ca. 15 m²) met toegang tot de badkamer, badkamer uitgevoerd in lichte kleurstelling met inloopdouche, toilet (hang) en wastafel. Op de verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers.

INFO: bij/in het complex is een gemeenschappelijke tuin, een centrale gemeenschapsruimte waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, een gezamenlijke fietsenberging en oplaadpunten voor o.a. scootmobielen en elektrische fietsen, bijdrage Vereniging van Eigenaren € 127,-- per maand, het complex is voorzien van een lift- en videofooninstallatie.

Kenmerken